Kapcsolat

Bodrogközi Múzeumporta
CIGÁND

3973

Cigánd, Fő utca 54.

E-mail:

info@muzeumporta.hu

bodrogkozimuzeumporta@gmail.com

Telefon: +36/20 238 4005; +36/20 519 7200

Web: www.muzeumporta.hu

Facebook: https://www.facebook.com/muzeumporta

TELEFON: +36202384005

E-MAIL: bodrogkozimuzeumporta@gmail.com

Szeretettel várjuk Önöket!

BELÉPŐDÍJAK:

- Felnőtt (teljes árú) - 2000 Ft/fő

- 6 - 26 év közötti diákok (érvényes diákigazolvány felmutatása mellett)

- 62 - 70 év közötti nyugdíjasok (kedvezményes) - 1000 Ft/fő

- Csoportos felnőtt - 15 fő feletti létszámtól - 1800 Ft/fő

- Csoportos 6-26 év közötti diákok

- 62-70 év közötti nyugdíjasok 15 fő feletti létszámtól - 900 Ft/fő

- Nagycsaládos (2 szülő+2 vagy több gyermek) - 4000 Ft

- 6 év alatti és 70 év felett - INGYENES

- Pedagógusok és múzeumi, könyvtári és levéltári dolgozók - INGYENES

- Fogyatékkal élők (személyenként egy kísérővel) - INGYENES 

- SÉTÁLÓJGEY - 700Ft/fő

TÁJÉKOZTATJUK A TISZTELT LÁTOGATÓKAT, HOGY A MÚZEUMPORTA KIÁLLÍTÁSAINAK MEGTEKINTÉSE A HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK ALAPJÁN TÖRTÉNIK, A JEGYPÉNZTÁRNÁL TÖRTÉNT ELŐJEGYZÉS ALAPJÁN.

Fantasztikus elismerésben részesült a Bodrogközi Múzeumporta

2016.05.24.

A Pulszky Társaság – Magyar Múzeumi Egyesület huszadik alkalommal hirdette meg „Az év múzeuma” pályázatot, amelyre 2015-ös tevékenységét felmérve 6 intézmény jelentkezett.

A Pulszky Társaság – Magyar Múzeumi Egyesület huszadik alkalommal hirdette meg „Az év múzeuma” pályázatot, amelyre 2015-ös tevékenységét felmérve 6 intézmény jelentkezett. Az elismerés a muzeális intézmények működésének átfogó elemzése alapján kivívható rang. A pályázat bíráló bizottságát ebben az évben is a Pulszky Társaság és a társkiíró szervezetek (az ICOM /Múzeumok Nemzetközi Tanácsa/ Magyar Nemzeti Bizottsága, az Országos Közgyűjtemények Szövetsége, a Magyar Vidéki Múzeumok Szövetsége, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Közgyűjteményi Főosztálya és a Magyar Nemzeti Múzeum) képviselői alkották. A tagok: Bereczki Ibolya, Császtvay Tünde, Deme Péter, Kiss Imre, Molnárné Aczél Eszter, Matskási István, Török Petra, Végh Katalin és Zomborka Márta.

 

„Az év kiállítása” hatodik alkalommal meghirdetett pályázatára tizennégy intézmény jelentkezett tárlatával. A legeredetibb, magas színvonalon megvalósított állandó vagy időszaki kiállítás elismerő, egyben a hatékony, korszerű kiállítási kommunikációra jó példákat felmutató, és a magyarországi múzeumok közötti szakmai kapcsolatokat, együttműködést javítani szándékozó pályázat bíráló bizottsága (Bajzáth Judit, Deme Péter, Gózon Ákos, Janotka Mónika, Kalla Zsuzsa, Mányi István, Rajcsányi Gellért, Sári Zsolt, Vásárhelyi Tamás) hat kiállítást juttatott a második fordulóba.

 

„AZ ÉV KIÁLLÍTÁSA 2015”

A BÍRÁLÓ BIZOTTSÁG KÜLÖNDÍJÁT

a Bodrogközi Múzeumporta érdemelte ki (Cigánd) a Sőregi-ház állandó kiállításáért, mely a szakmai alapokra épülő tárlatában kiválóan és vonzóan alkalmazza a legmodernebb eszközöket. Az alkotók: Á. Tóth József tartalmi és vizuális tervezés; Szvoboda László audiovizuális tartalom elkészítése; Viga Gyula szakmai koncepció, etnográfiai tartalom.

 

„AZ ÉV MÚZEUMA 2015”

A BÍRÁLÓ BIZOTTSÁG ELISMERŐ OKLEVELÉT

érdemelte ki a Bodrogközi Múzeumporta, Cigánd (fenntartója Cigánd Város Önkormányzata, vezetője Szabóné Horváth Eszter), közösségi szerepéért, a példaértékű, hosszútávú fejlesztését, a Bodrogköz egészét bemutató látványos, korszerű állandó kiállításáért.

 

Köszönjük!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!